COMUNICAT DE PRESĂ
 
Episcopia Ortodoxă Română a Italiei organizează, în data de 24 ianuarie 2011, în cadrul Săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor și în contextul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române, un moment de întâlnire cu reprezentanții români ai Bisericii Catolice și ai Bisericii Române Uite cu Roma, Greco-Catolice.
Evenimentul va avea loc la Parohia Ortodoxă Română „Înălțarea Sfintei Cruci” din Roma (Convento delle Suore dell’Assunzione, Via Alessandro Viviani 24, Roma) și va începe, la ora 19:00, cu slujba Vecerniei Ortodoxe, la prăznuirea Sfântului Ierarh Grigorie Teologul, la care vor asista invitații de la cele două comunități românești amintite, precum și reprezentanți ai autorităților civile românești pe lângă Sfântul Scaun și pe lângă Statul Italian.
La final, reprezentanții autorităților civile românești vor adresa celor prezenți un cuvânt de salut, iar reprezentanții celor două comunități românești vor rosti un cuvânt ocazional, în spiritul temei săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor.
 
 
DEPARTAMENTUL DE INFORMARE ȘI MASS MEDIA AL

EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A ITALIEI

Căutare

Apostolia

FTOUB Roma

 

Instagram

  Facebook

  5 X 1000

   

  I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

  Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C. F.: 97558250581

   

  Știri din viața Eparhiei

   

  Nepsis

  NEPSIS

   
   

  Reportaje EORI

   
   

  Vă Recomandăm

  Agenda/Diario pentru tine!ri 2019/2020

   Agenda creștinului 2020

  Calendar 2020 pentru familia ta

   

  Tinerii ortodocși

  Numărul total de vizitatori

  11893723