COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Luni, 7 februarie 2011, are loc la Sediul Episcopiei Ortodoxă Română a Italiei ședința de lucru a Consiliului Eparhial în care vor fi prezentate dările de seamă, pentru anul 2010, ale sectoarelor și departamentelor episcopiei.

Marți, 8 februarie 2011, va avea loc la Roma, Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, din care fac parte toți clericii, câte doi reprezentanți mireni din fiecare parohie și stareții mănăstirilor.

Adunarea va începe cu o slujbă de Te Deum, după care vor avea loc lucrările în plen, prezidate de către Preasfinţitul Părinte Episcop Siluan, la care se vor prezenta dările de seama, pentru anul 2010, ale sectoarelor și departamentelor episcopiei.

La Adunarea Eparhială sunt invitați să participe, pentru a da un scurt cuvânt de salut, reprezentanți ai autorităților civile române și italiene.

La finalul acestei Adunări, cei prezenți vor lua act de obiectivele misionar – pastorale, sociale și culturale, propuse pentru anul 2011.

 

 

 

DEPARTAMENTUL DE INFORMARE ȘI MASS MEDIA AL

EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A ITALIEI

 După masă, Arhid. Prof. Univ. Dr. Ioan Ică Jr va susține o conferință cu titlul: Diaspora - școala credintei.

Căutare

Apostolia

FTOUB Roma

 

Instagram

  Facebook

  5 X 1000

   

  I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

  Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C. F.: 97558250581

   

  Știri din viața Eparhiei

   

  Nepsis

  NEPSIS

   
   

  Reportaje EORI

   
   

  Vă Recomandăm

  Agenda/Diario pentru tine!ri 2019/2020

   Agenda creștinului 2020

  Calendar 2020 pentru familia ta

   

  Tinerii ortodocși

  Numărul total de vizitatori

  11911586