Comunicat

Duminica Ortodoxiei la Roma 

 - 24 martie 2013 -

 

Ca în fiecare an, în prima Duminică din Postul Mare, a Ortodoxiei, PS Părinte Episcop Siluan, va săvârși Dumnezeiasca Liturghie la  Sediul Episcopiei noastre de la Roma.

Tot în Duminica Ortodoxiei, 24 martie, la orele 15:00, va avea loc, la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, tradiționala Procesiune cu Sfintele Icoane, la care vor participa preoții și credincioșii de la parohiile din Roma și din împrejurimi.

Toate parohiile din cele trei protopopiate din Lazio sunt invitate să participe, purtând icoana hramului și alte icoane ale praznicelor și ale sfinților, mergând în procesiune în incinta Sediului Episcopiei, cântând troparul hramului și troparul Duminicii Ortodoxiei. La sfârșitul procesiunii va avea loc slujba rânduită pentru această duminică, după care fiecare din cei prezenți se va închina la toate icoanele și la sfintele moaște.

 

DEPARTAMENTUL DE INFORMARE ȘI MASS MEDIA AL

EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A ITALIEI

Căutare

Apostolia

FTOUB Roma

 

Instagram

  Facebook

  5 X 1000

   

  I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

  Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C. F.: 97558250581

   

  Știri din viața Eparhiei

   

  Nepsis

  NEPSIS

   
   

  Reportaje EORI

   
   

  Vă Recomandăm

  Agenda/Diario pentru tine!ri 2019/2020

   Agenda creștinului 2020

  Calendar 2020 pentru familia ta

   

  Tinerii ortodocși

  Numărul total de vizitatori

  11896566