Stimată Doamnă Preoteasă,

Preacucernice Părinte,

Îndoliată Familie,

 

Am aflat cu întristare despre trecerea la cele veșnice a roabei lui Dumnezeu Irina, mamă, soacră, bunică sau rudenie mai îndepărtată, pentru cei care faceți parte din familia sa.

Dacă primul simțământ care ne încearcă la moartea celor apropiați este întristarea, îndreptându-ne spre Domnul Hristos, biruitorul morții, întristarea noastră se preface în mângâiere, dispunându-ne inima să primească cuvântul psalmistului care zice: "Fericită este calea în care mergi astăzi suflete, că s-a gătit ție loc de odihnă".

Deși, la solicitarea preotesei Ileana, ne-am dat disponibilitatea de a susține aducerea doamnei Irina în Italia pentru tratament, gândul lui Dumnezeu a fost altul, și anume acela de a scurta suferința ei și de a-i hărăzi meritata odihnă în Împărăția Lui, "unde nu este durere nici întristare nici suspin".

La acest moment de încercare pentru întreaga voastră familie, ne rugăm, împreună cu clerul și cu credincioșii din cuprinsul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, pentru iertarea și veșnica odihnă a sufletului roabei Sale Irina, acolo unde toți drepții se odihnesc, iar pe cei rămași întristați de plecarea ei Domnul milei să-i mângâie și să-i întărească cu Harul Său.

 

Pomenire veșnică sufletului roabei lui Dumnezeu Irina!

 

Cu părintească binecuvântare și îmbrățișare,

 

† Episcopul Siluan

al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

 

Căutare

Apostolia

FTOUB Roma

Instagram

  Facebook

  5 X 1000

   

   

  Știri din viața Eparhiei

   

  Nepsis

  NEPSIS

   
   

  Reportaje EORI

   
   

  Vă Recomandăm

  Agenda/Diario pentru tine!ri 2019/2020

   Agenda creștinului 2020

  Calendar 2020 pentru familia ta

   

  Tinerii ortodocși

  Numărul total de vizitatori

  11871748