AUCI, prin proiectul Băieți pe picioare, dezvoltă o relație de colaborare foarte bună cu unele structuri administrative din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, din țară și din diaspora. În acest sens, în anul 2008, a avut loc o întâlnire a reprezentanților proiectului și PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Preafericirea Sa a binecuvântat această activitate caritabilă deosebită, inițiată de un medic italian, dr. Massimo Liberatori, a cărei beneficiari sunt tineri români cu amputații și care au o situație financiară precară.  
 
 
Fotografii găsiți aici
 
Episcopia Ortodoxă Română a Italiei
 
Preasfințitul Părinte Episcop SILUAN, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei a arătat de la început o mare deschidere și implicare față de acest proiect, binecuvântând și încurajând orice demers pentru desfășurarea lui.
Cu binecuvântarea Preasfinției Sale, pr. Ilie Ursachi, de la parohia Roma 9 – La Rustica, este consilier spiritual si colaborator al acestui proiect, fiind implicat inclusiv în partea de mediatizare a proiectului și intermediere între AUCI și instituțiile românești sau persoanele fizice interesate de acest proiect.
Astfel, au avut loc mai multe deplasări în România, la București, Turda și Iași, unde s-au creat legături de colaborare, în special cu structuri administrative din cadrul unor mitropolii ortodoxe române.   
Preasfințitul Episcop Siluan a binecuvântat și găzduirea pe site-ul Episcopiei a materialelor informative despre acest proiect, precum și desfasurarea unei colecte, intr-o duminică din anul acesta, în parohiile din cadrul episcopiei, pentru susținerea acestui act caritativ deosebit.
 

Căutare

Apostolia

FTOUB Roma

Instagram

  Facebook

  5 X 1000

   

   

  Știri din viața Eparhiei

   

  Nepsis

  NEPSIS

   
   

  Reportaje EORI

   
   

  Vă Recomandăm

  Agenda/Diario pentru tine!ri 2019/2020

   

   

  Tinerii ortodocși

  Numărul total de vizitatori

  11834417