"Io vi do un nuovo comandamento: che vi amiate gli uni gli altri. Come io vi ho amati, anche voi amatevi gli uni gli altri." (Giovanni 13, 34)

Zi de mare sărbătoare în Parohia Marcellina

 Vineri, 13 septembrie, la sărbătoarea Cuviosului Ioan de la Prislop, în sânul Parohiei de la Marcellina - Protopopiatul Lazio II, a poposit și a slujit Sfânta Liturghie Preasfințitul Părinte Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, cu prilejul hramului. Inconjurat de un număr mare de preoti, Preasfinția Sa a adus în sufletele celor prezenți multă lumina și binecuvântare, subliniind în cuvântul Său de învățătură, că sfinții mijlocesc și arătă în viața lor cum trăsătura Sfinteniei lui Dumnezeu este dăruită oamenilor, spre rodire de viață.
După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Părinte Siluan a participat și a îndrumat Adunarea Protopopiatului Lazio II, întrunit în ședință lunară, prilej cu care, atmosfera de părtășie și bucurie duhovnicească s-a înmulțit și mai mult prin sugestiile și remarcele cu caracter pastoral împărtășite slujitorilor prezenți de către Preasfintitul.

 

A consemnat pr. Lucian Vasilache

 

 

Portalul EORI

Ricerca

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

 
 

Calendario ortodosso

 

Apostolia

Reportage EORI

 
 

Buona parola

Numero di visitatori

2853884