"Io vi do un nuovo comandamento: che vi amiate gli uni gli altri. Come io vi ho amati, anche voi amatevi gli uni gli altri." (Giovanni 13, 34)

Vizită pastorală în parohia „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din Lecce

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, joi, 19 Septembrie 2019, a avut loc, în parohia „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din localitatea Lecce, vizita pastorală a Preasfințitului Părinte Arhiereu-Vicar Atanasie de Bogdania.

A fost un bun prilej de împreună slujire a majorității preoților din Protopopiatul Misionar Puglia-Basilicata, iar bucuria a fost cu mult mai mare întrucât a avut loc Taina Sfântului Botez a pruncului Atanasie, primul copil al familiei părintelui paroh Ioan Grancea și al doamnei preotese Maria.

Aceasta a fost prima Taină săvârșită în noua biserică aflată în complexul ASL Lecce pe care o va primi în comodat parohia ortodoxă română.

Cu această ocazie, reprezentantul Episcopiei Romano-Catolice, Don Carlo Santoro, a  transmis Preasfințitului Părinte Atanasie mesajul de bun venit din partea Arhiepiscopului Michele Seccia.

Mulțumim Preasfinției Sale pentru bunăvoința de a fi prezent în mijlocul comunității noastre și dăm slavă Bunului Dumnezeu și Sfântului Cuvios Irodion de la Lainici pentru belșugul de har revărsat asupra noastră!

A consemnat: Pr. Paroh Ioan Grancea

 

 

Ricerca

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

 
 

Calendario ortodosso

 

Apostolia

Reportage EORI

 
 

Buona parola

Numero di visitatori

2792816