"Io vi do un nuovo comandamento: che vi amiate gli uni gli altri. Come io vi ho amati, anche voi amatevi gli uni gli altri." (Giovanni 13, 34)

Tinerii Nepsis din Italia prezenți la cea de-a XX-a ediție a CONGRESULUI NEPSIS MOREOM.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Siluan, o delegație a Frăției Nepsis Italia, formată din 40 de tineri, alături de preoți și preotese și avându-l în frunte pe Preasfințitul Atanasie de Bogdania, va lua parte zilele acestea la Congresul Nepsis MOREOM ce se va desfășura anul acesta în perioada 3 -6 octombrie  în insula spaniolă Gran Canaria.

Ajuns la cea de-a XX-a ediție, Congresul Nepsis MOREOM se desfășoară cu binecuvântarea și prin purtarea de grijă a IPS Iosif, întâistatatorul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale și are ca scop aducerea împreună a tinerilor ortodocși români din Mitropolia noastră, care fac parte din Frăția/ Asociația Nepsis.

Tema centrală a acestui eveniment major dedicat tinerilor ortodocși, "Cum se poate trăi credința într-o lume virtuală și digitalizată", este una de mare actualitate și propune o analiză profundă și sistematică a acestei realități cu care se confruntă tinerii noștri.

Nădăjduim ca prin mila și ajutorul Bunului Dumnezeu și prin mijlocirea Sfântului Neagoe Basarab,  ocrotitorul prin excelență al Frăției Nepsis, acesta întâlnire să aducă roade duhovnicești in sufletele tinerilor participanți,  dăruindu-le totodata o perspectivă cât mai sănătoasă asupra vieții.

Vom reveni cu detalii.

A consemnat pr. cons.  Doru Vasile Gârboan

 

 

Ricerca

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

 
 

Calendario ortodosso

 

Apostolia

Reportage EORI

 
 

Buona parola

Numero di visitatori

2803911