"Io vi do un nuovo comandamento: che vi amiate gli uni gli altri. Come io vi ho amati, anche voi amatevi gli uni gli altri." (Giovanni 13, 34)

PS Atanasie de Bogdana a săvârșit Taina Sfântului Maslu la Paraclisul „Adormirea Maicii Domnului” din incinta Centrului Eparhial de la Roma

Cu ajutorul Domnului și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, miercuri, 4 decembrie 2019, la Paraclisul „Adormirea Maicii Domnului” din incinta Centrului Eparhial de la Roma a avut loc Taina Sfântului Maslu săvârșită de către Preasfințitul Părinte Arhiereu-Vicar Atanasie de Bogdania, alături de un sobor de preoți și diaconi.

În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Atanasie a vorbit despre pocăință, ca metodă de a ne întoarce la Domnul și de a ne vindeca de toate bolile sufletești și trupești. „Domnul așteaptă de la fiecare dintre noi pocăință și smerenie, ca întorcându-ne la El, să dobândim întâi de toate vindecare sufletească. Iar atunci când suntem vindecați sufletește, vom primi și vindecarea trupului, pentru că limitele suferinței sunt înfrânte de bucuria harului care se revarsă în viața noastră. Noi trebuie să fim căutători ai harului lui Dumnezeu, care ne desăvâșește viața și ne aduce aleasă bucurie”.

La final, toți credincioșii au fost binecuvântați de către Preasfințitul Părinte Atanasie și au fost mirunși cu untdelemn sfințit de către preoții slujitori.

 

 

Portalul EORI

Ricerca

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

 
 

Calendario ortodosso

 

Apostolia

Reportage EORI

 
 

Buona parola

Numero di visitatori

2993664