"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Bucuria Naşterii Domnului în închisoarea de la Viterbo

 

 

Şi în acest an, în a treia zi de Crăciun, Preasfinţitul Episcop Vicar Atanasie de Bogdania, împreună cu voluntarii parohiei Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica din Viterbo, au dus vestea Naşterii Domnului şi celor care sunt întemniţaţi.

Câtă emoţie şi câtă bucurie pentru toţi cei prezenţi, căci nimeni nu este dat la o parte, în dorinţa Domnului de a ne mântui şi a ne face să trăim o viaţă cât mai bună, trebuie doar să ne facem împrună-lucrători cu Domnul pentru binele nostru.

În cuvântul de învăţătură, Preasfinţitul Părinte Atanasie ne-a tâlcuit marea taină a smereniei lui Dumnezeu care se coboară la noi oamenii pentru a ne ridica la Cer, pocăinţa sinceră fiind modul prin care noi putem să ne întoarcem în Rai.

La sfârşitul rugăciunii, ne-am bucurat şi de bunătăţile pe care credincioşii din parohie cu multă dragoste le-au împărtășit cu cei care, mai mult decât oricine, se bucură de cel mai mic gest de umanitate şi bunătate, pe care de prea multe ori  în viaţă nu au avut parte.

a consemnat Bianca Andreea Joian

 

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2990640