"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Hramul Parohiei SfântulM. Mucenic și TămăduitorPanteleimon - Roma XI

Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, sâmbătă, 27 iulie 2019, Parohia Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Panteleimon din Roma și-a sărbătorit hramul pentru a douăsprezecea oară.

La Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, săvârșită în sobor de către pr. paroh Augustin Gheorghiu, pr. Răzvan Săvescu de la Centrul Eparhial, pr. Gabriel Apopei de la Paraclisul Sf. Ierarh Grigorie cel Mare al Romei, pr. Horia Grădinaru de la Parohia Sf. Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, pr. Gheorghe Zavate, misionar la Centrul Eparhial și diaconul Vasile Apostolde la ParohiaSf. Panteleimon, au luat parte credincioși de toate vârstele, veniți și din parohiile învecinate, care s-au putut împărtăși cu Trupul și Sângele Domnului în cadrul acestei sărbători de comuniune și dreaptă mărturisire.

Agapa frătească oferită cu mult drag de credincioșii apropiați ai parohiei a culminat cu momentul surpriză, cel al apariției tortului, pregătit părintelui paroh Augustin cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani.

La final părintele paroh a mulțumit tuturor pentru implicarea în reușita acestei sărbători și a oferit preoților câte o icoană a Sfântului Panteleimon, ocrotitorul parohiei Roma XI, Protopopiatul Lazio 1.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2878472