"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Tabăra de la Parohia Valeggio sul Mincio la final

Duminică 1 septembrie, după Sfânta Liturghie s-a încheiat Tabăra de copii și tineret de la Parohia Sfinții Neofit și Meletie de la Stânișoara, Valeggio Sul Mincio (provincia Verona, Protopopiatul Triveneto II). Tabăra intitulată Calea Bucuriei este la prima ediție la sfârșitul primului an de la înființarea parohiei.

Aceasta a avut loc în perioada 26 august-1septembrie și s-a desfășurat în parteneriat cu Asociatia Tineretul Ortodox Român filiala Iasi (voluntari Iustina Timofte si George Babanu), Frăția Nepsis Roma (voluntar Mihaela Potoc) si Parohia Catolică Sfântul Petru.

Din programul taberei menționăm Sfânta Liturghie, rugăciunile de dimineață și seară, ateliere de icoană pe lemn, prim ajutor, spiritualitate, dans, muzică, drumetie in parcul Sigurta, seara talentelor, jocuri și competiții sportive, vânătoarea de comori și alte multe surprize.

La final după Sfânta Liturghie de duminică s-a vizionat filmul taberei și s-au oferit diplome de participare copiilor și tinerilor, iar voluntarilor care au ajutat pentru servirea mesei și organizare, diplome de mulțumire.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!

 

 

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2992117