"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Vizită pastorală în parohia „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din Lecce

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, joi, 19 Septembrie 2019, a avut loc, în parohia „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din localitatea Lecce, vizita pastorală a Preasfințitului Părinte Arhiereu-Vicar Atanasie de Bogdania.

A fost un bun prilej de împreună slujire a majorității preoților din Protopopiatul Misionar Puglia-Basilicata, iar bucuria a fost cu mult mai mare întrucât a avut loc Taina Sfântului Botez a pruncului Atanasie, primul copil al familiei părintelui paroh Ioan Grancea și al doamnei preotese Maria.

Aceasta a fost prima Taină săvârșită în noua biserică aflată în complexul ASL Lecce pe care o va primi în comodat parohia ortodoxă română.

Cu această ocazie, reprezentantul Episcopiei Romano-Catolice, Don Carlo Santoro, a  transmis Preasfințitului Părinte Atanasie mesajul de bun venit din partea Arhiepiscopului Michele Seccia.

Mulțumim Preasfinției Sale pentru bunăvoința de a fi prezent în mijlocul comunității noastre și dăm slavă Bunului Dumnezeu și Sfântului Cuvios Irodion de la Lainici pentru belșugul de har revărsat asupra noastră!

A consemnat: Pr. Paroh Ioan Grancea

 

 

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2797776