"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Conferința pr. diacon Sorin Mihalache la parohia din Civita Castellana

Seară de mare bucurie duhovnicească la parohia noastră, luni 04 noiembrie 2019, întrucât, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan am avut în mijlocul nostru pentru a conferenția, pe Cucernicul Părinte Arhidiacon Adrian Sorin Mihalache. Plecând de la titlul "Viața în captivitatea ecranelor" el ne-a descris, din mai multe puncte de vedere, plecând de la cercetările ultimilor decenii în ramura neuroștiințelor până la experiențele duhovnicești ale Sfinților Părinți, ce se întâmplă cu mintea, inima și sufletul omului, și mai ales al copiilor, când folosim adesea nesăbuit de mult timp, aceste obiecte cu ecran (smartphone, tableta și televizorul) care în loc să ne ușureze viața ne pot complica și înrăutăți sănătatea mintală.

Cu recunoștință față de mai marii noștri care au ne-au acordat această posibilitate și mulțumire Părintelui Arhidiacon Sorin Mihalache, încă și Părinților și credincioșilor participanți - a consemnat Preot paroh Cristian Liahu.

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2851530