"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Săptămâna de misiune – Protopopiatul Umbria-Marche

 

 

Cu binecuvântarea Preasfințitului Siluan, marți, 10 decembrie 2019, în Protopopiatul Umbria-Marche, au avut loc activități în cadrul Săptămânii de misiune. Anul acesta a fost invitat din România, Părintele Diacon Sorin Mihalache.

Ziua a început cu un seminar pentru preoții și preotesele din protopopiat, în care s-au discutat aspecte privind atenția, rugăciunea, meditația și contemplația în viziunea părinților filocalici.  Seara, părintele diacon a susținut pentru credincioșii din regiunea Umbria, conferința intitulată ”Viața spirituală și tiparele societății de consum. Receptarea duhovnicească a lumii în evul divertismentului” urmată de o serie de întrebari și răspunsuri pe subiectul dezbătut.

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, se va desfășura a doua conferința dedicată preoților și credincioșilor din cealaltă regiune a protopopiatului, respectiv Marche, care se va numi ” Credința ca ființare lăuntrică. Viața spirituală pe cântarul virtuților creștine”.

Atât preoții cât și credincioșii participanți au avut parte de o experiență duhovnicească deosebită, hrănindu-ne din învățăturile și răspunsurile oferite de Părintele Diacon Mihalache.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2993667