"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Prima conferință din cadrul Săptămânii MISIUNII în Protopopiatul Abruzzo-Molise.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, luni, 09 decembrie, în Protopopiatul Abruzzo-Molise a continuat Proiectul "SĂPTĂMÂNA MISIUNII"- Pe Teren, gazda fiind Parohia Ortodoxă Română din orașul Vasto, "Sfântul Ioanichie cel Nou de la Muscel" .

 

Avându-l ca invitat pe diac. lect. dr. Sorin Adrian Mihalache, în prima parte a zilei s-a desfășurat un seminar pentru preoții și preotesele din protopopiat despre "Cultivarea atenției" apoi de la ora 19.00 pentru credincioși si preoți, s-a ținut Conferința cu titlul : "Viața în captivitatea ecranelor - de la tulburări ale atenției la demența digitală. Reflecții în lumina rezultatelor din neuroștiințe și din experiența Părinților filocalici."

 

Conferința a fost urmată de o serie de întrebări la temă, întrebări la care părintele  Sorin a răspuns pe larg, spre deliciul și folosul credincioșilor!

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2993664