"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Cinstirea Icoanei Maicii Domnului „Prodromiţa” la Parohia „Sfânta Cruce” – Torino 2

Cu ajutorul lui Dumnezeu, de sărbătoarea închinată Maicii Domnului Prodromița, în biserica Sfânta Cruce din Torino, unde se păstrează o copie fidelă a acestei icoane, s-a adus cinstire Ocrotitoarei tuturor creștinilor, prin săvârșirea, în ajunul praznicului a Vecerniei Mari cu Litie, iar a doua zi a Utreniei și Sfintei Liturghii.Credincioșii care au participat la slujbă, s-au rugat  Maicii Vieții pentru izbăvire din necazuri, sănătate și să le fie mijlocitoare pe calea mântuirii.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, Părintele Gabriel Burcescu le-a vorbit celor prezenți despre Chipul nefăct de mână omenească al Prodromiței, subliniind faptul că încă de la început și până în zilele noastre, multe minuni a săvârșit tuturor celor care cu credință cu dragoste și cu evlavie au alergat la ajutorul Ei.

"Prea Sfantă Stăpână, de Dumnezeu Născătoare, pururea Fecioară Marie, protectoarea și apărătoarea noastră, cerem a Ta nebiruită apărare. Împărateasa Cerului și a pământului, ceea ce ai cu dreptate numele de "Prodromița", adică inainte-mergătoare, întărește-ne întru lucrarea faptelor bune și ne du de mână întru Împărăția cea cerească. Povațuiește-ne pe noi, toți drept credincioșii creștini, spre a vedea și veșnic a ne îndulci de mărirea Fiului Tău și Dumnezeul nostru, că Binecuvântată și Prea Proslăvită ești, în vecii vecilor. Amin."

 

                                                                                                                                                       Pr.Gabriel Burcescu

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2886878