"Să vă iubiți unul pe altul precum Eu v-am iubit pe voi." (Ioan 13, 34)

Tabăra ”Bucuria” a Protopopiatului Sicilia la cea de-a II ediție

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, a început cea de-a II ediție a Taberei Protopopiatului Sicilia, intitulata sugestiv ”Bucuria” și care se desfașoară în perioada 14 - 19 Iulie cu participarea parohiilor: Ragusa, Trapani-Alcamo, Palermo, Canicatti și Ribera.

Așa cum pentru orice început de lucrare cerem binecuvântarea lui Dumnezeu, deschiderea taberei a avut loc în duh de rugăciune, unindu-ne în rugăciune la Slujba de Te-Deum săvârșita de PC Prot. Nicolae Chilcos, Pr. Martinian Epure, Pr. Petru Taraboi și Pr. Stelian Mandea.

După ce copiii au luat cunoștință de regulamentul taberei, au participat la o serie de activități de cunoaștere și de relaxare.

După bucuria pe care o aveau înscrisa pe fețele lor copiii, ne-am dat seama că este un început minunat. Așa sa ne ajute Dumnezeu ca, pe tot parcursul taberei, sa avem parte de bucurii și clipe de neuitat.

 

 

 

 

Portalul EORI

Căutare

{{#image}}
{{/image}}
{{text}} {{subtext}}

5X1000

 

I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C.F.: 97558250581

 
 

Sinaxar

 

Apostolia

FTOUB Roma

Reportaje EORI

 
 

Cuvânt bun

Vizitatori pe site

2886879